Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturismul lui Liviu Tit Brăiloiu a omorât un pieton

ro

30 Nov, 2008 01:39 2151 Marime text
Autoturismul unuia dintre candidaţii pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, a fost implicat, vineri după-amiază, în jur de ora 17.20, într-un accident rutier pe DJ 228, în apropiere de Ovidiu. Maşina, un BMW înmatriculat în Spania cu numărul 6894FFD, era condusă de Marius Chiriac, de 29 de ani, din Constanţa, cunoscut ca fiind mâna dreaptă  a lui Liviu Tit Brăiloiu. Din primele cercetări efectuate, la faţa locului, de poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, reiese că vinovată de producerea accidentului este chiar victima, Ilie Carp, în vârstă de 58 de ani din Ovidiu, care traversa neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se  asigure. Impactul a fost atât de violent încât pietonul a murit pe loc. Şoferul Marius Chiriac, a declarat că, de fapt, cumpărase autoturismul BMW de la Brăiloiu, dar cei doi nu apucaseră încă să perfecteze actele. Potrivit poliţiştilor, în momentul în care s-a produs accidentul Brăiloiu nu se afla în maşină, dar zvonurile spun contrariul.

Iată în continuare şi poziţia oficială a IPJ Constanţa, care a apărut astăzi în Buletinul de Presă:

Accident mortal în afara localităţii Ovidiu

În data de 28.11.2008, în jurul orei 17.20, pe D.J.228, C. MARIUS, de 29 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, marca BMW, în afara localităţii Ovidiu, şi ajungând la km 13+700 m, a surprins şi accidentat mortal pe C. ILIE, de 58 de ani, din localitatea Ovidiu, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice şi avea cuplată centura de siguranţă. Cercetările continuă de lucrătorii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii