Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE> Autoturism incendiat în localitatea Tuzla. Ce au stabilit anchetatorii. Doi suspecți, tată și fiu,conduși la audieri (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Sep, 2022 15:39 3946 Marime text
Masina incendiataPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constnața au fost solicitați să intervină la un incendiu ce a cuprins un autoturism în localitatea Tuzla. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Oana Manoilă, s-a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD B2 de la Stația Tuzla. 

„Incendiul a fost lichidat, iar autoturismul a fost afectat în totalitate“ - a precizat Oana Manoilă. 


Conform unor surse neoficiale autoturismul ar fi fost incendiat de doi vecini, ai proprietarului mașinii, după o ceartă. 

De asemenea, suspecții, tată și fiu, ar fi agresat și două persoane, printre care și proprietarul autoturismului. 

Suspecții au fost conduși la audieri la sediul Poliției Tuzla. 

UPDATE. OFICIAL DE LA IPJ CONSTANTA

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta și concubina sa sunt agresați fizic de 2 persoane. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele vătămate (un bărbat, de 31 de ani și o femeie, de 23 de ani). 

Din primele cercetări a reieșit faptul că cele 2 persoane ar fi fost agresate fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către 2 bărbați, de 54, respectiv 27 de ani. 

Ulterior, cei 2 agresori ar fi incendiat autoturismul care aparține bărbatului vătămat. 

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii