Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism în valoare de 40.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de Garda de Coastă

ro

09 Dec, 2022 10:31 1200 Marime text
Mașină confiscată Foto Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Vauxhall Insignia, căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în ziua de 08.12.2022 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră, asupra unui ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară, la volanul căreia se afla un cetățean român în vârstă de 43 de ani, tractând o remorcă, pe care se afla un autoturism marca Vauxhall Insignia, înmatriculat în Marea Britanie.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii