Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism în valoare de 165.000 lei furat din Cehia, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmaţiei

ro

06 Feb, 2022 11:43 1334 Marime text


Un autoturism marca Audi A8, în valoare de 165.000 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia a fost descoperit de polițiștii de frontieră maramureșeni, pe raza municipiului Sighetu Marmației anunță duminică, 6 februarie, Poliția de Frontieră.

Vineri, 4 februarie 2022, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei împreună cu colegii de la STPF Maramureş au declanşat o acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei pe linia traficului internaţional de autoturisme furate, potrivit Poliției de Frontieră.

Astfel, polițiștii au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia.



La controlul specific, au fost efectuate verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constat că autoturismul figurează ca fiind furat din Cehia, alertă emisă de către autorităţile din Cehia în data de 23 ianuarie 2022.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun, mai precizează sursa citată. 

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii