Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism, în pericol să cadă în apa Dunării. Cum a procedat șoferul pentru a evita evenimentul (GALERIE FOTO)

ro

03 Jul, 2022 13:03 911 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Giurgiu Un autoturism a fost în pericol să cadă în apa Dunării, după ce malul s-a surpat, în timp ce conducătorul auto se deplasa într-o zonă împădurită. S-a întâmplat, în această dimineață, în apropierea plajei Gostinu. 


Șoferul a ieșit imediat din mașină și, pentru a evita alunecarea, a legat-o cu o chingă de un copac, fiind ajutat de oamenii din jur.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare și o autospecială de stingere dotată cu accesorii specifice pentru astfel de cazuri. Aceștia au fost sprijiniți cu un buldoexcavator, pus la dispoziție prin grija Primăriei din localitate. , transmite ISU Giurgiu. 

Imagine de la eveniment, foto: ISU Giurgiu
Autoturismul a fost tras din zona respectivă cu ajutorul buldoexcavatorului. 


Recomandăm cetăţenilor să aibă grijă în momentul în care se deplasează cu autoturismele pe drumuri înguste, aproape de malul apelor pentru că există pericolul ca acestea să cedeze din cauza greutății. De asemenea, îi sfătuim să fie atenți unde își parchează autoturismele, atât pentru siguranța acestora, dar și pentru a nu bloca drumul de acces, iar autospecialele de pompieri să poată interveni., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii