Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism căzut într-un pârâu din județul Bistrița Năsăud. A intervenit elicopterul SMURD

ro

25 Jun, 2022 12:02 999 Marime text
Accident. Foto: IPj Bistrița NăsăudÎn jurul orei 9, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean, județul Bistrița Năsăud au fost direcționați în urma unui apel prin SNUAU 112, la un accident de circulație produs pe Drumul Comunal 34 în Lelești.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, la locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Suciu de Sus, județul Maramureș, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia unui pârâu de pe partea dreaptă a sensului de mers Ciceu Mihăiești către Lelești.

„În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului, fiind necesară intervenția și transportul acestuia cu un elicopter la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Datorită traumatismelor suferite bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate mostre biologice de sânge la spital.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean în cadrul unui dosar penal care va stabili cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier“ - au precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii