Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism avariat de un grătar scăpat de la balconul unui bloc din Focșani. Ce măsuri au luat jandarmii

ro

16 May, 2022 14:19 1112 Marime text
Incident la FocșaniSeara trecută, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie, aflat într-o misiune de ordine publică, a observat în balconul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Municipiul Focşani, un grup de patru persoane ce ascultau muzică la intensitate mare.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Vrancea, în momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare.

La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului.

„Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor” - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Vrancea.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii