Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autotren înmatriculat în Ucraina răsturnat pe un drum din județul Tulcea. Șoferul a fost rănit

ro

16 May, 2023 15:12 1106 Marime text
Sursa foto: IPJ TulceaUn autotren înmatriculat în Ucraina s-a răsturnat astăzi pe un drum județean din județul Tulcea. Este al doilea eveniment rutier de acest gen petrecut astăzi după TIR-ul  înmatriculat în Ucraina încărcat cu cereale ce s-a răsturnat în județul Constanța în zona Gura Dobrogei. 

Potrivit IPJ Tulcea, astăzi, 16 mai 2023, polițiștii rutieri tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 229A.

„Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat de 59 de ani, din Ucraina, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, pe DJ229A, în localitatea Telița, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la stânga și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule.

Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


În cauză, fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii