Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au furat un telefon mobil si un lant de aur

ro

07 Apr, 2009 03:07 1324 Marime text
Trei fraţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Tudor Popa şi Cosmin Stamen, domiciliaţi în satul Piatra, au sesizat Poliţia comunei Mihail Kogălniceanu în legătură cu faptul că au fost agresaţi în seara zilei de 5 aprilie. Aceştia susţin că se aflau într-un bar din satul natal, iar fraţii Modoranu, Petrică, Iulian şi Ion, i-ar fi deposedat pe Popa de un telefon mobil şi pe Stamen de un lanţ de aur.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au ajuns la concluzia că Popa se afla la masă împreună cu alte persoane, printre care şi Petrică Modoranu. Cel din urmă i-a reproşat primului că, în trecut, i-a furat o baterie de motoscuter. Pentru asta, l-a lovit cu o sticlă în cap. A urmat o bătaie în toată regula şi ceilalţi doi fraţi au început şi ei să îl lovească pe Popa. Iulian Modoranu a avut pumni de împărţit cu Stamen, căruia i-a smuls lanţul de aur pe care acesta îl purta la gât. Conflictul s-a încheiat în momentul în care alţi clienţi au intervenit.
Din cauza loviturilor primite, Tudor Popa a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, unde a primit îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea sa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii