Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Au început controalele anti-Covid pe străzile din Constanța!

ro

18 Oct, 2020 15:16 4013 Marime text



După controalele anti-Covid desfășurate ieri, de polițiști în civil, în mall-urile din Constanța, oamenii legii au continuat astăzi raziile pentru respectarea măsurilor împotriva coronavirusului în vigoare, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe bulevardul IC Brătianu, din Constanța.

Concret, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au organizat o acțiune de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Sars-Cov-2.

Controalele s-au desfășurat astăzi, 18 octombrie 2020, începând cu ora 14.30, pe bulevardul IC Brătianu, din municipiul Constanța.

Amintim că, încă de la începutul acestei luni, oamenii legii au anunțat că vor urma controale de acest gen, pentru a se verifica dacă se respectă legile privind purtarea măștii în public, așa încât să acopere nasul și gura, dar și măsurile de distanțare socială.

În cadrul acțiunii de astăzi, unul dintre călătorii dintr-un mijloc de transport în comun a fost dat jos din acest, pentru că nu avea masca de protecție.

Ulterior, acesta a primit o mască din partea echipajelor Serviciului Rutier Constnața, dar a primit și avertisment.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii