Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pentru ca si-a injunghiat fiul

ro

16 Jun, 2010 03:32 1964 Marime text
În cursul zilei de luni, Adrian Bolborici, din Medgidia, a fost prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, fiind suspect de tentativă de omor asupra fiului său.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

În noaptea de 10 spre 11 iunie, Adrian Bolborici l-a înjunghiat pe fiul său, Ciprian Bolborici, în vârstă de 21 de ani, în zona abdomenului, cu un cuţit.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit din cauza unor boxe pe care tânărul a vrut să le împrumute de la tatăl său, pentru o petrecere. Refuzul vehement al bătrânului l-a enervat atât de tare pe Ciprian, încât acesta şi-a lovit propriul tată.

Drept răspuns la gestul violent al fiului său, Adrian Bolborici a pus mână pe un cuţit şi l-a înjunghiat în zona abdomenului. Ciprian Bolborici a reuşit, cu ultimele puteri, să iasă din casă şi să sune la ambulanţă. Când au sosit, medicii l-au găsit pe tânăr în stare de inconştienţă, într-o baltă de sânge.

Din fericire, acesta a supravieţuit şi acum se află internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, la secţia de Terapie Intensivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • medgidian 16 Jun, 2010 07:15 Ala nu-i fiu,ala este un penal. In Romania legile sunt facute pt. hoti si banditi,in favoarea lor. Era bine daca tatal era omorat in bataie de fisu?un"batran"de 54 de ani bolnav ca si Adrian,ce era sa faca in fata unui penal ca si Ciprian. Nu va puteti imagina cine este acest Ciprian.UN PENAL. O sa ne lasam omorati de hoti si banditi care ne intra in casa si ne bat,ne agreseaza,ca sa nu facem noi puscarie in locul lor.