Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 10.000 de ţigarete netimbrate, confiscate în Constanţa

ro

13 Jun, 2013 00:00 858 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în portbagajul unui taximetru staţionat în zona Gării CFR din municipiul Constanţa 9.380 de ţigarete netimbrate, pe care un cetăţean român încerca să le comercializeze fără a îndeplini condiţiile legale.

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Constanţa au efectuat, în baza unei informaţii, controlul unui taximetru staţionat în zona Gării CFR Constanţa, în care se afla ca pasager cetăţeanul român A.E., în vârstă de 34 de ani.
În portbagajul autoturismului au fost găsite ascunse într-un sac de plastic 9.380 de ţigarete netimbrate.
Persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a achiziţionat ţigaretele de la diverse persoane, în schimbul sumei de 700 de euro, cu scopul de a le comercializa. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, evaluate la aproximativ 4.700 de lei, şi i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „comercializare a mărfurilor ce trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din activitatea de contrabandă”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii