Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Apartament cuprins de flăcări! Un copil de cinci luni și mama lui, în stare gravă! (FOTO)

ro

10 Jan, 2024 15:33 998 Marime text
 Un incendiu s-a produs azi, 10 ianaurie, la un apartament, etajul 3, pe aleea Decebal, nr. 4, din municipiul Iași.

Se acționează cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor calificat și o autoplatformă pentru salvări de la înălțime, transmite ISU Iași.

 La locul solicitării se deplasează în sprijin o autospecială de stingere și două echipaje medicale de la SAJ Iași (din care 1 cu medic).

UPDATE 1 

Dispeceratul Integrat ISU - SMURD - SAJ Iași a fost anunțat despre producerea unui incendiu la un apartament în municipiul Iași, aleea Decebal, etajul 3, la ora 15.06.

De urgență au fost direcționate 3 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru salvări de la înălțime, o autospecială de primă intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iași două ambulanțe (tip B și C).

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării 15 persoane erau autoevacuate, iar 10 persoane au fost evacuate de către pompieri. 

UPDATE 2 

De la locul evenimentului o femeie și un copil (mama aproximativ 30 de ani și fiul său in vârstă de 5 luni) au fost preluați în stare gravă de către echipajele medicale SAJ și au fost transportate de urgență la spital. 

Incendiul a fost lichidat la ora 15.40.

În urma incendiului au ars bunurile dintr-o încăpere, mobilier divers și diverse produse textile.  Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

UPDATE 3-Oficial de la IGSU

În data de 10 ianuarie 2024, la nivelul municipiului Iași, la ora 15:06, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la un apartament.

Odată alertați, pompierii militari au dislocat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD. Totodată, la caz a fost alocată și o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași.

În drum spre locul de manifestare a incendiului (15:09), reprezentanții ISU află de precipitarea a 2 persoane (mamă și un minor)de la etajul 3 al unui bloc de 4 niveluri. Dată fiind această situație, forțele de intervenție sunt suplimentate cu încă o autospecială de stingere cu apă și spumă și încă o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași.

Odată ajunși la locul incidentului (15:14), echipajele medicale au acordat celor două victime primul ajutor, au fost stabilizate, iar mai apoi transportate la unități medicale pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun acestora.

La acest moment, în ceea ce privește incendiul, acesta a fost lichidat (15:40), arderea manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 25 mp la elemente de mobilier și materiale textile.



foto: ISU Iași

Citește și: 

Incendiu noaptea trecută în municipiul Constanța! Au intervenit mai multe echipaje de pompieri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii