Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apartament cuprins de flăcări în municipiul Constanța! O persoană, la interior (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 Jan, 2023 20:50 4672 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la un apartament din municipiul Constanța, duminică seara.

Conform primelor date, pompierii au fost solicitați la un apartament cuprins de flăcări la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Baba Novac nr. 177 din Constanța.

La apelul de la 112 era precizat faptul că o persoană ar fi în interiorul locuinței. 

UPDATE

O femeie a fost dusă de pompieri la ambulanță. Nu se știu momentan cauzele incendiului. În apartament, conform martorilor, ar fi existat mai multe pisici. 

UPDATE 2

Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ.

UPDATE 3 

Conform persoanelor de la fața locului, femeia ar fi făcut singură foc în mijlocul sufrageriei. Vecinii locatarei spun că nu este prima oară când iese fum din apartamentul femeii. 

UPDATE 4 

Oficial de la ISU Dobrogea

„Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină în această seara pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat în municipiul Constanța. Au fost alocate ca și forțe de intervenție două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. În interiorul apartamentului, au ars mai multe hârtii iar o persoană a fost preluată de echipajul SAJ Constanța, conștientă, fără marcă traumatică sau arsuri și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”, a transmis Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii