Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajat al Primariei Medgidia, inecat in canalul mortii

ro

29 Aug, 2009 02:09 2152 Marime text

Un bărbat de 57 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de pe podul din Medgidia. Din primele cercetări reiese că Gheorghe Reinhert, angajat al Primăriei Medgidia, a recurs la acest gest extrem pentru că nu mai putea să-şi plătească datoriile cumulate la bancă.

Incidentul s-a întâmplat ieri dimineaţă. Bărbatul, de meserie sudor, a plecat cu colegii săi să verifice starea reţelei de distribuţie a agentului termic la blocurile din Medgidia, iar la un moment dat, cei din echipă l-au pierdut din vedere. Peste puţin timp avea să fie găsit înecat în canalul Dunăre - Marea Neagră. Un trecător l-a văzut şi şi-a dat seama că intenţionează să se arunce de pe podul din Medgidia, dar nu a mai reuşit să-l oprească. Gheorghe Reinhert, din Satu Nou, comuna Mircea Vodă, nu a lăsat nici un bilet de adio, dar se pare că a fost victima crizei financiare, iar datoriile de la bănci l-au făcut să ia această ultimă decizie. Potrivit lui Marius Ciobanu, inspector adjunct al ITM Constanţa, a fost demarată o anchetă în ceea ce priveşte circumstanţele în care a avut loc tragedia, dat fiind faptul că bărbatul se afla la serviciu. În noaptea de miercuri spre joi, o femeie din Murfatlar a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de pe pod în canalul morţii. Femeia, în vârstă de 40 de ani, recursese la acest gest extrem după o ceartă în familie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • angajatul 29 Aug, 2009 09:22 iordache? ce vor face cei 29 angajati ce urmeaza sa-si piarda serviciul? ai pe constiinta orasul si oamenii