Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea, o tânără de 20 de ani din Suceava a murit înecată împreună cu bunicul ei. Cum s-a petrecut accidentul

ro

09 Feb, 2022 16:51 2963 Marime text
O tânără de 20 de ani din județul Suceava și bunicul ei de 75 de ani au murit ieri după amiază după ce au căzut cu mașina într-o acumulare de apă, pe raza localității Liteni, comuna Moara. 

La fața locului au intervenit pompierii militari cu doua autospeciale, 1 autocamion cu barca pneumatica și 2 ambulanțe SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

S-a oprit cursul si s-a evacuat apa cu ajutorul motopompelor. A fost asigurat autoturismul, iar ulterior extras la mal, transmite ISU Suceava. 

Din nefericire, in interior au fost identificate doua persoane, un barbat și o femeie, pentru ambele fiind declarat decesul.

Tânăra decedată este Andreea Horga, de 20 de ani. Pe pagina ei de socializare prietenii au transmis mai multe mesaje de condoleanțe. Unii dintre aceștia au acuzat autoiritățile că nu au asigurat un parapet în zona respectivă pentru a se evita astfel de tragedii. 

„Pentru asta ,toată lumea trebuie trasă la răspundere(autoritatile) și inclusiv executantul lucrării. Nici un parapet frate,nici unul,incredibil. Dumnezeu sa te ierte Andreea!

De doi ani este tot in lucru

Care lucru ? Este lăsat așa de izbeliște! De 2 ani trebuia sa fie gata ! De 2 ani cei de la conducere DORM ! Și nu e singurul drum care e lăsat "în lucru" .

Își bat joc de oameni ! Sper ca într-o zi sa plătească toți pentru toate faptele !


Până cand platesca astia nenorocesc familii! Este strigator la cer“ - sunt câteva dintre mesajele celro care acuză autoritățile pentru tragedie. 

„Dumnezeu să o ierte condoleanțe familiei  

Îmi pare nespus de rau Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul ei. 

Condoleanțe familiei! Îmi pare rău pentru ea,era prea tânără!

Dumnezeu să te ierte, fata dragă!

Dumnezeu sa te ierte Înger frumos  

Condoleanțe familie Domnul să îi întărească e durere mare păcat de așa o ființă frumoasa îmi pare rau de ea .nu o cunosc dar ma doare faptul că în ziua se azi tineri noștri se duc așa în grabă așa de frumoși..Domnul să îi întărească familea toata

 Am cunoscut-o acum 2 ani , vindea la un magazin in localitate ...era un înger de fata foarte atenta cu clienții care intrau în magazin se comportă foarte frumos mult educata ...Dumnezeu ia oamenii buni și cu suflet mare ...dar totuși e păcat pentru tinerețea ei ..Dumnezeu sa o ierte , suflet frumos .......

Bunul Dumnezeu sa te binecuvânteze acolo unde ai plecat!

Zbor lin spre cer, fata draga si frumoasa!!

Drum lin în împărăția lui Dumnezeu, înger frumos! Părinților multă putere pentru a merge mai departe căci este foarte greu 

Dumnezeu sa te odihneasca in pace fata frumoasa !“ - sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe de pe pagina Andreei de Facebook. 

Sursa foto: Facebook/Andreea Horga și ISU Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii