Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andra Florina Spîrlu, de 14 ani, este căutată de poliţişti. A plecat să culeagă fructe de pădure

ro

21 Aug, 2018 14:27 1938 Marime text
Polițiștii caută o fată de 14 ani, din localitatea Polovraci, județul Gorj, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informații cu privire la aceasta sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 20 august a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Polovragi – Inspectoratul de Poliție Județean Gorj au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Spîrlu Andra Florina, de 14 ani, din comuna Polovragi, a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor săi, în urmă cu o zi și nu a mai revenit.

Din primele verificări s-a stabilit că minora locuia împreună cu bunicii săi, separat de locuința părinților, iar în seara zilei de 19 august a.c., aceasta, cu știrea bunicilor, a plecat voluntar împreună cu mai multe persoane, în zona Voineasa, județul Vâlcea, pentru a culege de fructe de pădure.

Minora are 1,55 metri înălțime, greutate de 60 de kilograme, păr roșcat, tuns până la umeri, ochi căprui, față ovală, ten deschis, constituție atletică.  La data plecării era îmbrăcată cu un tricou gri, blugi negri, iar în picioare purta pantofi sport.

Persoanele care pot da relații cu privire la aceasta sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii