Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de mii de lei aplicate de polițiștii IPJ Constanța în urma unor acțiuni. Ce nereguli au fost constatate

ro

27 Feb, 2023 12:19 949 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii IPJ Constața au desfășurat mai multe acțiuni în urma cărora au aplicat sancțiuni. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere și a  fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.   
 
La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza comunelor Pantelimon și Topalu.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, dintre care 3 la O.U.G. 195/2002 și 3 la Legea 61/1991.
 
De asemenea, la data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

 În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei.
 
Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.
 
Nu în ultimul rând, la data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și liniște publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, dintre care 8 la O.U.G. 195/2002 și 6 la Legea 61/1991.
Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii