Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altercație în Eforie Nord, între un grup de turiști și salvamari. Mai multe persoane au ajuns la spital (galerie foto+video)

ro

01 Aug, 2021 18:57 4315 Marime text
  • Altercație între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord. 

Astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord. 

La fața locului, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs între un grup de turiști și salvamari. 

Până la acest moment, patru bărbați (din grupul turiștilor) au fost conduși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați, urmând a se dispune măsurile legale. 

Totodată, două persoane au fost conduse la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informații, turistii s-au luat la ceartă cu salvamarii după ce aceștia i-au rugat să nu intre in apă in acea zonă unde era vânt și curenți puternici. Nu i-au ascultat, mai mult, i-au jignit, spunându-le că nu au nevoie de sfaturile lor, că sunt în vacanță și fac ce vor. Scandalul a luat amploare, au ajuns să se îmbrâncească și chiar și-au dat pumni, potrivit martorilor.

Până la ajungerea forțelor de ordine, se liniștiseră.

Cele trei victime (un turist - lovit la nas și cap si doi salvamari- cu plagă la cap și fractură braț stâng, umăr dislocat) au fost preluate de ambulanța SMURD Eforie Nord și Tuzla, și  transportate la spital.

Turistul avea 26 de ani, iar salvamarii, 44, respectiv, 46 de ani. 

La locul evenimentului au intervenit două Smurduri B și o șenilată. 

Potrivit unor surse, în afara celor doi salvamari transportați la spital, imediat după scandal, alți doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale (unul de pe plajă, celalalt de la sediul Poliției). 

Turiștii (6 identificați ca fiind implicați în altercație) sunt din București, vârste cuprinse între 35-40 de ani.

Motivul conflictului ar fost acela că turiștii erau nemulțumiti de modul în care salvamarii au condus ATV ul pe plajă.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 01 Aug, 2021 23:25 salvamarii nu sunt controlati de nimeni. politia refuza sa intervina spunand ca incidentele de pe apa nu intra in jurisdictia lor. DNA nu isi face treaba.