Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:58 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava

ro

15 Oct, 2021 17:59 853 Marime text
  • Personalul din Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava a alertat pompierii astăzi, în jurul orei 17.00.

Dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat despre faptul că se simte miros de fum într-un salon.
La fața locului nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă.

Iată comunicatul oficial al ISU Suceava

Dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat despre faptul că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava.

Militarii s-au deplasat cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și B2).

La fața locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme.

Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntânpina eventuale situații de urgență.

Ti-a placut articolul?

Comentarii