Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane rănite într-un incendiu izbucnit la un bloc de garsoniere la Medgidia. 40 de persoane, evacuate (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

28 Jan, 2022 07:48 1900 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în cursul nopții să intervină la Medgidia. 

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea în jurul orei 3.30 pompierii au fost chemați pe strada Plevnei din Medgidia. 

Din primele informații a fost semnalat fum pe casa scării în blocul 3 Tiner.

UPDATE:

Potrivit ISU Dobrogea, în jurul orei 2:00, prin apel unic de urgență 112, pompierii au fost sesizati cu privire la faptul ca în Medgidia, in blocul 3 TINER, situat pe strada Plevnei, este foarte mult fum pe casa scării.

„Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere, 1 autoscara, 3 SMURD B, 1 descarcerare, 1 autospeciala transport victime multiple și 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță. La ora 02:45, la nivelul spitalului Medgidia s-a activat Planul Alb de intervenție. La ora 03:00 au fost evacuați toți locatarii blocului, 25 adulți și 2 copii. La ora 03:16 incendiul a fost localizat“ - au precizat reprezentanții ISu Dobrogea. 

 
Au fost transportate la spital 5 persoane: un bărrbat cu arsuri pe față și la membrele superioare, 2 persoane intoxicate cu fum dar conștiente, 2 femei cu atac de panică.

În total, în bloc au fost aproximativ 40 de persoane, din care 25 adulți și 2 copii au fost evacuați de către echipajele de intervenție. 

„Incendiul s-a manifestat la 2 garsoniere de la etajul 2 al blocului (P+3), in care erau depozitate materiale textile și mase plastice, pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Holul blocului, pe o suprafață de 10 mp si alte 12 garsoniere au fost afectate de fum si apă. Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia. Intervenția s-a încheiat la ora 05:43“ - au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea 


Sursa foto: ISU Dobrogea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii