Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alertă la ISU Constanţa. Persoană posibil dispărută în larg, în Eforie Nord (galerie foto+video)

ro

06 Aug, 2019 11:52 3227 Marime text
În urmă cu puţin timp, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea din Judeţul Constanţa a fost informat despre o persoană care, posibil să fi dispărut în larg, în staţiunea Eforie Nord, în dreptul Hotelului Steaua de Mare:

„În urma unui apel primit la 112, am fost solicitaţi sa intervenim pentru găsirea unui barbat, dispărut în mare(localitatea Eforie, judeţ Constanţa)”, comunică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgenţă ambarcaţiunea Rhib Eforie şi şenilata de la punctul de prim-ajutor temporar Eforie.

Din primele informatii, este vorba despre un barbat, în vârstă de 72 de ani, care ar fi intrat în mare acum 40 de minute şi nu a mai ieşit.

La caz se vor deplasa şi 5 autospeciale de scafandrii cu 16 subofițeri, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

UPDATE: După aproximativ două ore de căutări, bărbatul a fost găsit. Din informaţii, acesta se plimba pe plaja din staţiune.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii