Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alba Mamă în vârstă din Vințu de Jos, bătută de propriul fiu. Iată motivul pentru care băiatul a recurs la violență

ro

30 Aug, 2023 13:17 768 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • O femeie de 65 de ani din Vințu de Jos, județul Alba, ar fi fost agresată de fiul ei de 25 de ani pe fondul unor discuții contradictorii pe care le-ar fi avut cei doi, transmite IPJ Alba.
 
În dimineața zilei de 29 august 2023, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, din comuna Vințu de Jos, județul Alba, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.
 

„Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce se afla în locuința sa, femeia, ar fi fost agresată fizic de către fiul ei, în vârstă de 25 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii pe care le-ar fi avut cei doi“, transmit polițiștii.

 
În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, pe numele tânărului, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.       

Citește și:

Intervenție rapidă a pompierilor din Alba la un incendiu devastator într-un adăpost de animale (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii