Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresiune sexuală într-o stație de tramvai din Sectorul 5!

ro

21 Sep, 2023 16:30 942 Marime text
foto: Unsplash
Bărbat cercetat de polițiștii capitalei pentru agresiune sexuală! 

Potrivit Poliției Capitalei, la data de 21 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție au declanșat cercetările fată de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

În dimineața de 21 septembrie 2023, în jurul orei 08.30, un echipaj din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a prins în flagrant, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, imediat după ce ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce se aflau într-o stație de tramvai, din Sectorul 5.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, cercetările fiind continuate, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, a mai punctat sursa citată. 

Poliția Capitalei face apel, atât la persoana vătămată, care la data menționată a fost victima acestei infracțiuni, cât și la alte persoane, dacă au fost victimele unei astfel de infracțiuni, să se deplaseze la Secția 18 Poliție, ori la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a depune plângere în acest sens.


Citește și: 
 
Pedeapsă record pentru viol, la Constanța! Un american ar fi violat doi tineri din Medgidia. Cazul, amânat în apel


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii