Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerist cu „greutate" Iată ce spune şoferul acuzat că a agresat un poliţist (galerie foto)

ro

18 Mar, 2011 00:54 11529 Marime text
Adelin_Flavius_Nedelea.jpgScandalul cu poliţişti petrecut în zona Universităţii Andrei Şaguna în urmă cu două seri ia amploare. Amendat cu 1.500 de lei pentru tulburarea liniştii publice şi nerespectarea semnalelor agentului de poliţie, Adelin Flavius Nedelea, constănţeanul de 31 de ani despre care s-a spus că ar fi fost protagonistul scandalului, contraatacă şi acuză la rândul său.

Mai exact, individul acuză faptul că agentul de poliţie nu s-ar fi legitimat şi că, în fapt, el nu ar fi făcut nimic care să atragă comportamentul mai degrabă belicos al omului legii. În replică, surse din Poliţia Rutieră Constanţa spun că, de-a lungul timpului, Nedelea a fost depistat frecvent nerespectând legislaţia rutieră, în 2010 fiind protagonistul unui incident similar, petrecut la sediul Poliţiei Rutiere. „Mă aflam pe bulevardul Lăpuşneanu, în zona Casa de Cultură, pe sensul de mers către Trocadero, iar alături de mine se afla un client al meu, căci sunt asociat al firmei Activ Imobiliare", a declarat Adelin Flavius Nedelea. În continuare, constănţeanul a spus că, la un moment dat, clientul a vrut să coboare să-şi ia o sticlă de apă, astfel că el a oprit maşina pe banda I. „Deodată, a apărut o dubă a Poliţiei, care mi-a cerut să mă pun în mişcare, aşa că am băgat în viteză uşor, căutând un loc de parcare, iar în final am parcat regulamentar, aşteptând să se întoarcă clientul", a spus Nedelea. Şoferul a povestit în continuare cum lângă el a venit agentul Costel Mârlăneanu, din cadrul Poliţiei Rutiere, care, fără să se legitimeze, i-ar fi spus „să vezi ce amendă îţi dau!". „Mi-a cerut actele, dar eu nu aveam la mine decât buletinul, restul actelor fiind în cealaltă maşină, care se afla la spălătorie. Când m-am dat jos să iau buletinul din haina care se afla pe bancheta din spate, poliţistul a sărit pe mine din spate, iar eu am opus rezistenţă încătuşării. În momentul acela, agentul a dat prin staţie că este agresat, iar la faţa locului s-au deplasat cinci maşini ale Poliţiei, deşi eu nu făcusem nimic", a relatat Nedelea. Acesta a mai spus că poliţiştii i-ar fi aplicat mai multe lovituri, iar apoi l-au dus la sediul instituţiei, unde l-au legitimat şi l-au amendat. Şoferul a declarat că va face plângere penală, întrucât are mâna în ghips, iar actul obţinut de la Medicina Legală ar atesta faptul că are nevoie de peste 10 zile de îngrijiri medicale. La polul opus, poliţiştii spun că Nedelea a fost protagonistul unui scandal aproape identic, petrecut în anul 2010, în sediul Poliţiei Rutiere. De asemenea, oficialii Serviciului Poliţiei Rutiere au spus că agentul Mârlăneanu a respectat întocmai procedura stabilită prin lege, fără să-şi depăşească în vreun fel atribuţiile. Nu în ultimul rând, poliţiştii au mai spus că Nedelea a fost depistat de mai multe ori nerespectând legislaţia rutieră. Adelin Flavius Nedelea spune că deţine SC Agro Art Holiday SRL, cu obiect de activitate „spaţii de cazare" (hotel Vatra Dornei), Nedelea Flavius Adelin Întreprindere Individuală cu activitate în alimentaţia publică (restaurante) şi SC Nedfady SSRL imobiliare şi închirieri, spaţii comerciale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vizitator 18 Mar, 2011 23:45 ce asociat la imobiliare la activ si ce client inventeaza nedelea asta? verificati ca minteeeeeeeeeeeeeeee
  • fara nume 18 Mar, 2011 13:03 asa este domnilor politisti..respectivul a mai avut un conflict cu politia si de ce nu ati specificat ca s-a terminat la tribunal si castig de cauza a avut soferul....???? ati uitat sa afirmati acest mic amanunt..??si acum ati facut asta ca sa va razbunati pe el...?deja lucrurile sunt clare...mai trebuia sa il impuscati ca in rest le-ati facut pe toate.. legea sa isi spuna cuvantul
  • pitbull 18 Mar, 2011 10:20 Tovarasul Nedelea este un mincinos de prima clasa si unul dintre Tomisarii cu probleme. Ce-ai cautat ai gasit prietene! Datorita arogantei tale ai ajuns la politie. Foarte bine ti-au facut! Ai uitat sa spui cum i-ai injurat si amenintat pe politisti!