Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri penale cu aparatură medicală. Prejudiciul se ridică la peste 150.000 de lei

ro

05 Nov, 2022 11:43 1060 Marime text
Polițiști. Foto: dacebook/DGPMBŞapte persoane au fost arestate la domiciliu, iar faţă de trei a fost dispusă măsura controlului judiciar în dosarul în care se anchetează înşelarea mai multor pacienţi în legătură cu starea lor reală de sănătate, pentru a-i determina să achiziţioneze aparatură medicală la preţuri supraevaluate.

Poliţiştii de Secţia 20 au pus în aplicare, joi, şapte mandate de percheziţie la sediul unei societăţi comerciale din Sectorul 6, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, în formă continuată, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, persoanele vătămate erau induse în eroare de către reprezentanţii societăţii comerciale cu privire la starea lor precară de sănătate, iar în acest context erau determinate să achiziţioneze aparatură nereglementată, din domeniul medical, la preţuri supraevaluate.

Prejudiciul în cauză se ridică la peste 150.000 de lei.

"15 persoane au fost conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune în formă continuată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", arată sursa citată. 


AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii