Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentă de 15 ani, bătută cu bestialitate pe stradă, în miezul zilei, de fostul iubit. Poliția l-a lăsat liber (VIDEO)

ro

15 May, 2022 16:21 1975 Marime text
  • O adolescentă de doar 15 ani a fost bătută pe stradă de către fostul său iubit, cu doi ani mai mare.
 
Fata se îndrepta către școală când a fost atacată de către fostul său prieten.
 
 În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul o lovește pe fată cu bestialitate în plină stradă, apoi îți continuă drumul, în timp ce ea rămâne întinsă pe trotuar. Imaginile au fost surprinse în miezul zilei de un martor.
 
 Băiatul nu este la prima agresiune. Acesta l-a lovit și pe tatăl fetei bătute. 
 
"Este in spital, la Bucuresti, are o fractura nazala. Nu stim cat va mai dura. Asteptam sa vedem daca va fi operata sau ce vor decide doctorii.
Momentan e cat de cat mai bine fata de cum a fost", a afirmat tatal fetei, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS.


Tatăl adolescentei agresate a povestit că fiica sa a avut o relatie de doua luni de zile cu tânărul de 17 ani.


"Au avut o relatie de prietenie. A fost iubitul ei. Primul ei iubit, nu a mai avut pana acuma. Cand si-a dat seama de comportamentul agresiv, s-a despartit. Au inceput fel si fel de amenintari. Eu mai am si o fata mai mica. A zis ca le violeaza. M-am pomenit cu el la poarta. Am facut plangere la Politie, in urma cu o luna de zile. Cand ieseam cu fata de la scoala. Am incercat sa vorbesc cu el si cand nu eram atent m-a lovit", a povestit tatal adolescentei. 

"Cealalta fata ii e frica sa mearga la scoala pentru ca el se afla in libertate. Nu poate sa stea un asemenea individ in libertate. El fiind liber prin oras, trebuie sa stau dupa fata, sa o pazesc", a mai spus barbatul.
 
A lovit-o până nu a mai putut.

El a precizat ca au fost depuse 3 plangeri de agresiune, lovire si hartuire pe numele tanarului.

"A lovit-o pana nu a mai putut. E tentativa de omor. Nu poti sa dai asa cand persoana e inconstienta", a declarat tatal fetei.

Ce spune poliția

Politia efectueaza cercetari intr-un dosar penal sub infractiunea de loviri si alte violente. Minorul a fost retinut pentru 24 de ore, a fost internat la un centru din Alexandria, dar a plecat. Am cerut internarea acestuia in cadrul unei unitati spitalicesti de la raza municipiului Teleorman, dar nu s-a putut fiind minor si trebuind sa fie insotit. In continuare se efectueaza in prezent cercetari pentru stabilirea si propunerea de masuri legale, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman, Iulian Orbesteanu.
 
 
 




Sursa realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii