Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent de 16 ani, decedat într-un cumplit accident la Brăila. Autoturismul implicat, condus de o minoră sub influența substanțelor interzise

ro

13 Sep, 2022 10:19 1623 Marime text
Accident brăila. Foto: Facebook/Ionuț Gabriel Accidente rutiere RomâniaAseară, 12 septembrie a.c., în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apeluri 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Baldovinești, în zona podului Apollo din municipiu ar fi avut loc un accident rutier. 

Potrivit IPJ Brăila, din primele cercetări, se pare că o tânără, în varstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Șoseaua Baldovinesti, din direcția strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare  după care s-a oprit pe spațiul verde. 

„În urma evenimentului, la fața locului, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, care a fost declarat decedat de echipajul medical, iar tânăra în vârstă de 17 ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Brăila.


Cercetările sunt continuate de polițisti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii