Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Națională „Apele Române”, noutăți legate de procedura de închiriere a suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre

ro

10 Apr, 2023 16:43 1174 Marime text
Faleză - panorama Mamaia. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
Administrația Națională „Apele Române” se află în acest moment în termenul legal de desfășurare a procedurilor de deschidere și evaluare a ofertelor privind procedura de închiriere a suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024.În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 8/9 martie 2023 privind procedura de închiriere a suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024, Administrația Națională „Apele Române” se află în acest moment în termenul legal de desfășurare a procedurilor de deschidere și evaluare a ofertelor, conform prevederilor art.4, alin.2 și 3.

Astfel, având în vedere faptul că deschiderea ofertelor a avut loc în perioada 4-6 aprilie 2023, comisiile de evaluare a ofertelor își desfășoară activitatea în perioada 4-14 aprilie 2023 (inclusiv).

„Ulterior, în conformitate cu prevederile art. 5 alin.1, ”autoritatea contractantă are obligația de a transmite spre publicare, prin aceleași mijloace de comunicare sau informare prevăzute la art. 3 alin.1, un anunț de atribuire a contractului, în termen de 5 zile calendaristice de la finalizarea procedurii de atribuire”.

Prin urmare, la finalizarea procedurii, autoritatea contractantă, respectiv Administrația Națională „Apele Române” va pune în aplicare prevederile art.5, alin.1, rezultatele fiind publicate inclusiv pe site-ul instituției www.rowater.ro. , în secțiunea ANUNȚURI”, se arată în comunicatul transmis de Apele Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii