Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni desfășurate de polițiști în școlile din județul Constanța

ro

16 May, 2023 12:40 777 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii IPJ Constanța au desfășurat ieri, mai multe activități de prevenire în unitățile de învățământ din județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Poliției orașului Hârșova, împreună cu specialiști de la Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat activități preventive, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în rândul elevilor de la Liceul Teoretic ”Carsium”, Liceul Teoretic ”Ioan Cotovu” și Școala Gimnazială nr. 1 Hârșova.
 

„La data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat activități de prevenire a furturilor din locuințe și a criminalității informatice, în zonele Faleză Nord, Delfinariu și Complex Unirii din municipiul Constanța, în cadrul Campaniei ”Siguranța online”.
Totodată, au desfășurat activități de instruire pe tema violenței domestice, în rândul elevilor de la Școala Postliceală ”George Emil Palade” Constanța, în cadrul Proiectului ”Bright Sky” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii