Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de control ale polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

23 Jun, 2023 16:12 1168 Marime text
Polițiști. Foto: facebook/DGPMBPolițiștii IPJ Constanța au aplicat mai multe sancțiuni în timpul unor acțiuni de control ce au avut loc în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 spre 23 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la Legea 349/2002, în valoare totală de 600 de lei.

La acțiune au participat și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cernavodă.
 
La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate și respectării culorii roșii a semaforului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 18 permise de conducere, dintre care 8 pentru neacordare de prioritate, 8 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.

Totdată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare și au fost constate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Citește și: 

ConstanțaȘofer la un pas de comă alcoolică, implicat într-un accident rutier pe bulevardul IC Brătianu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii