Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de amploare a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi. Ce nereguli au fost constatate

ro

23 Apr, 2023 12:22 868 Marime text
Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMBLa data de 22 spre 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru verificarea modului în care operatorii economici respectă prevederile Legii 333/2003 și ale H.G. 301/2012.

Potrivit IPJ Constanța, cu această ocazie, au fost legitimate 26 de persoane, au fost verfificate 6 vehicule și 12 sisteme de securitate.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și 2 la Legea 333/2003.
Totodată, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.
 
La data de 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și verificarea respectării normelor legale de către agenții economici care desfășoară activități privind jocurile de noroc.
Cu această ocazie, au fost legitimate 15 persoane, au fost verificate 12 vehicule și 2 locații publice.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, dintre care 5 la O.U.G. 195/2002 și 2 la Legea 61/1991.
La acțiune au participat și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.
 
La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Mangalia –Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe șoseaua Constanței.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 4.000 de lei, dintre care 6 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză.
 
La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.
Cu această ocazie, au fost legitimate 20 de persoane și au fost verificate 10 vehicule.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care 4 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.
La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.
 
La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă și al Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea transportului, depozitării, prelucrării și comercializării peștelui, a produselor din pește și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit și/sau acvacultură.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 23/2008, în valoare totală de peste 10.000 de lei.
La acțiune au participat și specialiști de la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Constanța, polițiști de frontieră de la Garda de Coastă, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cernavodă.
 
La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme.
Cu această ocazie, polițiștii au efectuat controale la domiciliile a 6 deținători de arme, la domiciliile a 2 persoane care au solicitat autorizație pentru deținerea de arme letale, precum și la sediul unei societăți comerciale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la Legea 295/2004, în valoare totală de 200 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii