Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor IPJ Constanța în municipiu și în județ! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

13 Feb, 2024 15:21 724 Marime text
Polițiști. foto: Facebook/DGPMBLa data de 11 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în orașul Hârșova și comuna Saraiu.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 11 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi Constanța au desfășurat o acțiune pentru asigurarea măsurilor de siguranță în transporturile feroviare în trenuri și stațiile de cale ferată.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
 
La data de 11 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.

Citește și. 

Infracțiuni rutiere, depistate de polițiști în municipiul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii