Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor IPJ Constanța în mai multe zone din județ! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

26 Mar, 2024 20:58 681 Marime text
Foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii IPJ Constanța au desfășurat în ultimele zile mai multe acțiuni în județ, ocazie cu care au aplicat mai multe amenzi.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.  

Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. 

Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru asigurarea  climatului de ordine și siguranță publică. 

Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
 
La data de 25 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 2  Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. 

Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.000 de lei.

De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Citește și: 

Acțiune de control a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii