Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în zona școlilor din Constanța și Mihail Kogălniceanu. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

17 Feb, 2024 16:53 739 Marime text
La data de 16 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de droguri în proximitatea unităților de învățământ.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 200 de lei.
  
La data de 16 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au derulat acțiuni de prevenire a infracționalității și a victimizării minorilor, în școlile aflate în raza de competență.

Totodată, polițiștii au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în proximitatea unităților de învățământ.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002. 

De asemenea, La data de 16 februarie a.c, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au derulat acțiuni de prevenire a bullying-ului, a criminalității informatice și a consumului de droguri la Școala Gimnazială nr. 12 Bogdan Petriceicu Hașdeu și Liceul Teoretic George Călinescu din municipiul Constanța.

Totodată, au acționat pentru prevenirea absenteismului școlar și a disparițiilor sau plecărilor voluntare ale minorilor.


Citește și: 

Accident rutier pe strada Vadului din Hârșova! Ce au constatat polițiștii la testarea conducătorilor auto implicați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii