Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în municipiul Constanța și la Năvodari! Au fost aplicate amenzi

ro

06 Mar, 2024 21:00 665 Marime text
La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea delincvenței juvenile, în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 11 persoane, au fost verificate două vehicule și a fost aplicată o sancțiune contravențională la Legea 61/1991, în valoare de 500 de lei.  
 
La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 de lei.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării șase permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.
Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 700 de lei.
De asemenea, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare. 

Citește și: 

Razie în Năvodari, județul Constanța. Ce au depistat polițiștii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii