Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în apropierea unităților de învățământ din județul Constanța

ro

16 Feb, 2024 14:17 640 Marime text
În perioada 14-15 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au derulat acțiuni de prevenire a infracționalității și a victimizării elevilor în școlile aflate în raza de competență.

De asemenea, la data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în proximitatea unităților de învățămât.

Potrivit La data de 15 februarie a.c, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune de prevenire în rândul elevilor și cadrelor didactice din unitățile de învățământ. Temele abordate în cadrul discuțiilor au fost prevenirea furturilor și a tâlhăriilor, a delincvenței juvenile și a bullying-ului.
De asemenea, polițiștii le-au vorbit elevilor despre siguranța rutieră și despre riscurile asociate consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

La data de 15 februarie a.c, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de droguri, a criminalității informatice, a disparițiilor de minori și a violenței școlare, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu și Școala Gimnazială Mircea Dragomirescu Medgidia.
Totodată, au acționat pentru prevenirea bullying-ului și a consumului de droguri la Școala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Țițeica și Școala Gimnazială nr. 43 Ferdinand din municipiul Constanța. Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre siguranța rutieră.

La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite săvârșite în zona unităților de învățământ.
În urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în  valoare de 100 de lei. 

Citește și: 

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța, în județul Constanța. Amenzi și alte sancțiuni au fost aplicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii