Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în apropierea școlilor din județul Constanța

ro

11 Jan, 2024 15:10 647 Marime text
Poliția în acțiune. Foto: IPJ BistrițaLa data de 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat activități de menținere a ordinii și liniștii publice, de prevenire a cosumului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și de verificare a modului de asigurare a pazei, în proximitatea Colegiului Economic Mangalia, Liceului Tehnologic Ion Bănescu, Liceului Teoretic Callatis și Școlilor Generale 1,2,3 și 5.
 
La data de 10 ianuarie ac., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au acționat pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în proximitatea unităților de învățământ de pe raza de competență.
 
La data de 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri sau alte subatanțe interzise și a faptelor cu violență, la Seminarul Teologic Dionisie Exiguul și Liceul Teoretic Internațional de Informatică din municipiul Constanța.
 
În perioada 9-10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat acțiuni de prevenire a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, a infracțiunilor comise cu violență și a bullying-ului, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 2 Satu Nou din comuna Mircea Vodă și Școala Gimnazială Constantin Brâncuși Medgidia.

Citește și: 

În ultimele 24 de ore 450 de permise de conducere au fost reținute
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii