Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni

ro

18 Apr, 2013 00:00 1299 Marime text
Ieri, poliţiştii Secţiei 1 au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe.
Cu această ocazie, au fost legitimate 8 persoane, dintre care 2 au fost atenţionate. Totodată, au fost verificate şi mai multe unităţi de alimentaţie publică.
Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia înmânării invitaţiilor emise de SPCLEP Constanţa privind persoanele care urmează a fi puse în legalitate, respectiv schimbarea cărţii de identitate.

Cu această ocazie, au fost legitimate 32 de persoane, cărora li s-a pus în vedere să se prezinte pentru preschimbarea cărţii de identitate, 4 fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 400 de lei, totodată fiind înmânate şi materiale informative şi preventive.
Poliţiştii Compartimentului de Proximitate din cadrul Secţiei 4 au organizat şi efectuat o acţiune în unităţile şcolare, pentru prevenirea violenţei în şcoli, purtând discuţii cu directorii acestora şi înmânând materiale preventive elevilor.
Poliţiştii Secţiei 4 au organizat şi executat o acţiune în zona cartierelor Coiciu şi Topolog, pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe, legitimând cu această ocazie 5 persoane, dintre care 2 au fost atenţionate, iar 3 sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 360 de lei. Totodată, au fost înmânate cetăţenilor pliante cu materiale preventive, cu scopul de a evita victimizarea acestora.
Poliţiştii Secţiei 3, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Constanţa au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea parazitismului social şi cerşetoriei.
Au fost vizate zonele Casa de Cultură, Gara CFR, ICIL şi Capitol, fiind legitimate 15 persoane, 5 fiind atenţionate, iar 8 sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 800 de lei.
Poliţiştii Secţiei 5, în cooperare cu subofiţeri din cadrul GMJ, au executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal ilicit în zona pieţelor agroalimentare. S-a acţionat în zonele Piaţa Km 4-5, Piaţa Roşie, Piaţa CET şi în zona podului rutier din Km 4-5, fiind legitimate cu această ocazie 14 persoane, controlate 2 autoturisme şi aplicate 2 sancţiuni în valoare totală de 500 de lei.
Astfel de acţiuni sunt efectuate zilnic de către poliţiştii constănţeni, având drept scop prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale, cât şi asigurarea unui climat de securitate cetăţenilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii