Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea Blocada la Constanța! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei (GALERIE FOTO

ro

11 Mar, 2024 10:54 590 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaLa data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța  au desfășurat activități în cadrul acțiunii Blocada.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat în sistem integrat cu jandarmii și a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 

„Astfel, au fost legitimate peste 300 de persoane, au fost verificate aproximativ 200 de vehicule și 30 de locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc, parcuri și piețe.
 
În cadrul activităților desfășurate, 138 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 3 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, precum și pentru alte abateri de la dispozițiile legale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa galeriei foto: IPJ Constanța 
Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 42.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
Citește și: 

Amenzi și nereguli în Hârșova! Rezultatele Acțiunii „Blocada”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii