Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de salvare a polițiștilor de frontieră pe fluviul Dunărea. O ambarcațiune cu două persoane a dispărut!

ro

22 Jul, 2023 12:15 840 Marime text
În data de 21.07.2023, în jurul orei 23.30 la dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliției orașului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului național de urgență 112, s-a semnalat dispariția unei ambarcații cu două persoane pe direcția km flv 1046.

Din cauza condițiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenția colegilor noștri cu ambarcațiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceștia au reușit să identifice ambarcațiunea, care era eșuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche., transmite Poliția de Frontieră. 

Cele două persoane, un bărbat și o femeie, au fost preluate de polițiștii de frontieră, fiind transportate în siguranță la malul fluviului.

Persoana de sex feminin  a informat polițiștii de frontieră că este însărcinată, sens în care a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orășenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigații., a mai punctat sursa citată. 

În acest moment cele două persoane sunt în siguranță, în afara oricărui pericol.


Citește și: 

Tragedie pe Dunăre. Un bărbat de 62 de ani a murit înecat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii