Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune de control a poliţiştilor, la mai multe societăţi comerciale din Tulcea. Au fost aplicate sancţiuni

ro

22 Jan, 2023 15:15 1099 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:IPJ BistriţaIeri, 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea - Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și comerțului cu produse contrafăcute.

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, polițiștii au efectuat verificări la 8 societăți comerciale din municipiul Tulcea. 

În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.000 de lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

„Totodată, în urma controlului, la o societate comercială, s-au constatat 27 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele unor mărci de renume.

Bunurile în cauză, cu o valoare estimată la 3.400 de lei, au fost ridicate de către polițiștii de la economic, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată“ - au mai precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii