Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor pe DJ 226 și DN 2A în județul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

13 Sep, 2023 17:00 842 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, împreună cu specialiști ai Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat activități de informare cu privire la Legea 213/2023.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat pe D.J. 226 și D.N. 2A și a avut ca scop informarea participanților la trafic cu privire la prevederile Legii 213/2023, care a intrat în vigoare la data de 13 iulie a.c. și a modificat Codul Penal.
 
Astfel, potrivit noilor prevederi legale, conducătorul auto, aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii