Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident urmat de incendiu pe DN2, la intrarea în Urziceni dinspre Buzău. Cinci victime

ro

15 Jan, 2021 13:30 1608 Marime text
  • Accident rutier DN2, la intrarea în Urziceni dinspre Buzău, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2,  traficul rutier este blocat, la intrarea în Urziceni dinspre Buzău, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

 Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Ani Cercel spune că pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați în jurul orei 12:40, să intervină la un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Urziceni, în care au fost implicate trei autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița-substația Urziceni.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele SMURD și SAJ; ulterior două dintre acestea au fost preluate de echipajele medicale de la locul intervenției și transportate la Spitalul Municipal din Urziceni.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Sursa foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii