Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier tragic! Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina

ro

29 Oct, 2023 19:55 1592 Marime text

În această seară de 29 octombrie, un accident rutier mortal s-a produs pe centura de la ieșirea din comuna Dumbrăvița, spre Aeroport

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112, din data de 29.10.2023, ora 18:30, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe centura de la ieșirea din comuna Dumbrăvița, spre Aeroport, transmite ISU Timiș. 

La locul evenimentului s-au deplasat 9 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată o ambulanță SAJ cu medic.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care, unul răsturnat. În autoturisme se aflau doar conducătorii, ambii încarcerați. Din nefericire, conducătorul autoturismului răsturnat (sex masculin) a fost extras în stare de inconștiență, fără semne vitale. Acesta a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanța SAJ, mai punctează sursa citată. 

Cealaltă victimă (de sex feminin) a fost preluată de ambulanța SAJ, conștientă și cooperantă, prezentând politraumatisme.


Citește și:

Accident cu trei victime pe Drumul Național Centura Timișoara!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii