Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier soldat cu decesul unui tânăr şi rănirea a trei pompieri (FOTO)

ro

25 Jan, 2023 15:58 2191 Marime text
În cursul zilei de miercuri, 25 Ianuarie 2023, o autospecială de pompieri a fost implicată într-un accident pe DJ 203D, în localitatea Țintești din județul Buzău.

Din primele informații, traficul rutier se desfășoară dirijat pe DJ203D, în Țintești, unde o autospecială de pompieri și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier. 4 persoane sunt evaluate medical., scrie infotraficromania.ro. 


Oficial de la IPJ Buzău

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Smeeni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Smeeni și autospeciala Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din Smeeni.


Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Smeeni și rănirea a 3 pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


foto: infotraficromania.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii