Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment UPDATE. Accident rutier pe varianta Eforie Nord! Mai multe victime. Implicat un microbuz cu persoane (FOTO+VIDEO)

ro

06 Mar, 2023 08:00 5046 Marime text
  

UPDATE 

La locul accidentului au fost găsite 4 victime: una cu traumatism de memebru superior,  transportată la spitalul spitalul județean, alta cu traumatism toracic transportată tot la spitalul județean, a treia victimă cu traumatism cranio facial transportată și ea la spitalul județean. A patra victimă, și ea cu traumatism cranio facial i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului pentru a refuzat transportul la spital.

Toate cele 4 victime eu din microbuz. , a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa

 



În urmă cu câteva momente,Serviciul de Ambulanță Judeețan Constanța  a fost solicitat să intervină pe varianta Eforie Nord. 

Din primele informații este vorba despre un accident rutier. 

În urma impactului, au rezultat 5 victime. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Intervine stația Tusla cu 1 ASAS, SMURD B și detașamentul Port cu 1 SMURD și 1 ATPVM((Autospecială transport personal şi victime multiple).

Potrivit ISU Dobrogea, evenimentul rutier s-a produs între un microbuz și un autoturism.  

Potrivit aceleiași surse, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime încarcerate. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 07.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în orașul Eforie, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat fapul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, și un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat, de 68 de ani, care circulau în aceeași direcție.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 pasageri din microbuz.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii