Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe un Drum Național. O femeie și doi copii au fost răniți

ro

30 Jul, 2023 10:12 1295 Marime text

foto cu rol ilustrativ
UPDATE 

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii rutieri după producerea acidentului a  fost identificat conducătorul auto care ar fi condus celălalt autoturism implicat, în persoana unui tânăr de 26 de ani.

Acesta a fost depistat, la scurt timp, la domiciliul său din Rusu Bârgăului. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului sau modificarea ori ștergerea urmelor acestuia, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Știrea inițială


În această dimineață, pe Drumul Național 17, în localitatea Mijlocenii Bârgăului a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane. 

Din primele verificări efectuate la fața locului, un autoturism condus de un bărbat, de 37 ani, cetatean străin, pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, ar fi fost acroșat de un alt  autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers., informează IPJ Bistrița Năsăud. 

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un cap de pod. Celălalt conducător auto implicat și-ar fi continuat deplasarea încă aproximativ 200 de metri, după care ar fi abandonat autoturismul.


Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, respectiv o femeie de 30 de ani și doi copii de 13 și 2 ani care au fost transportați la spital., a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud efectuează investigații pentru stabilirea celuilalt conducător auto implicat, dar și a împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.


Citește și:

 UPDATE.Accident rutier la ieșire din Lumina spre Năvodari. Intervine elicopterul SMURD! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii