Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN10 Pieton de 87 de ani, accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani

ro

09 Dec, 2023 12:14 894 Marime text
Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de sâmbătă, 9 Decembrie 2023, pe DN10, în localitatea Vernești din județul Buzău.

Un eveniment rutier a avut loc pe DN10, în localitatea Vernești, unde un pieton în vârstă de 87 de ani a fost accidentat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din Berca.

Potrivit primelor informații de la locul accidentului, șoferul se deplasa pe direcția Berca către Buzău când a surprins pietonul care s-ar fi angajat în traversarea drumului într-un loc nepermis. În ciuda eforturilor șoferului de a evita impactul, a avut loc accidentul.

Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului, acordând îngrijiri medicale pietonului. Cu toate acestea, bătrânul de 87 de ani a refuzat transportul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor detaliilor legate de producerea tragicului eveniment.



Sursa: infotraficromania.ro 



Citește și:

Accident rutier în Bistrița. Un tânăr șofer băut și cu permisul reținut a avariat mai multe mașini
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii