Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal pe DN22A, între localitățile Topolog și Saraiu

ro

14 Apr, 2021 11:47 3198 Marime text
  • O femeie, în vârstă de 52 de ani, a decedat în urma accidentului. Conform unor surse din cadrul instituției, victima este angajată APIA Topolog.  
Astăzi, 14 aprilie, în jurul orei 09:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A, între localitățile Topolog și Saraiu.

În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. De asemenea, au fost prezente la locul evenimentului 2 echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța și lucrători din cadrul IPJ Tulcea. 

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, în vârstă de 53 ani.

Pompierii au procedat pentru extragerea victimei.

Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul.

Oficial IPJ Tulcea 

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un  copac, pe DN22, din direcția Topolog către Saraiu.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

Din primele verificări a rezultat faptul că un auto condus de o femeie de 52 de ani din localitatea Dăeni, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat decesul femeii de 52 de ani.

Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Potrivit unor surse din cadrul instiuției, este vorba despre N. V., angajată APIA Topolog.

Sursă foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea 


PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii